ΠΑΟΚ: Με τα μάτια στραμμένα στον Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί την Κυριακή 31/3/19, αντιμέτωπος με την Ξάνθη στα Πηγάδια και θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει έναν παίκτη που τον θέλει από το καλοκαίρι.
Πρόκειται για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον βασικό τερματοφύλακα της Ακριτικής ομάδας.

 O 29χρονος γκολκίπερ στην τρίτη του χρονιά στην Ξάνθη συνεχίζει να αγωνίζεται εξαιρετικά, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και βέβαια αρχηγός της. Ο ερχομός του Ζίβκοβιτς στην Τούμπα θα φέρει ανακατατάξεις στην θέση των τερματοφυλάκων.

Εκτός από τις δεδομένες αποχωρήσεις των Μάριου Σιαμπάνη, δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και του Παναγιώτη Γλύκου, μετά από μια πολυετή καριέρα στο Δικέφαλου θα αναζητήσει την τύχη αλλού, θα αποχωρήσει κι ένας από τους βασικούς.

Αν δεν έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αυτός που θα κουνήσει μαντήλι είναι ο Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας που τους τελευταίους 15 μήνες έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές ως βασικός όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Aν τα πάντα ολοκληρωθούν φυσιολογικά στην υπόθεση Ζίβκοβιτς, τότε μαζί με τον Πασχαλάκη αναμένεται να κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο τη νέα χρονιά δημιουργώντας έναν υγιή ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα.

Όσον αφορά τον τρίτο τερματοφύλακα υπάρχουν αρκετές σκέψεις τις οποίες ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιήσει στην Τούμπα.