ΠΑΟΚ: Μία… ανάσα απ’ τη Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης – Θέμα ωρών οι υπογραφές!

Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται πλέον, η μετακίνηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς! Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Αγγλική ομάδα είναι στην τελική τους ευθεία και ουσιαστικά διευθετούνται τυπικά ζητήματα για να υπογραφεί η συμφωνία που θα κάνει τον αριστερό μπακ του «δικέφαλου» μόνιμο κάτοικο Αγγλίας!

Από τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον της Νόριτς, οι «μαυρόασπροι» ζύγισαν όλες τις παραμέτρους. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι 10.000.000 ευρώ, όμως η πρόταση που αγγίζει τα 8.000.000 ευρώ όπως λένε οι πληροφορίες απ’ την Αγγλία, δεν ήταν μικρή.

Κυρίως, όμως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Γιαννούλης που είχε δεχτεί προτάσεις και το περασμένο καλοκαίρι και τελικά παρέμεινε στον ΠΑΟΚ, θεωρεί πως τώρα είναι η στιγμή για να κάνει το άλμα σε ένα καλύτερο Πρωτάθλημα. Και ειδικά σε μια ομάδα που δε θα είναι απλά ρολίστας, αλλά θα είναι πρωταγωνιστής.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκε με τον Αγγλικό σύλλογο που εμπράκτως έδειξε πως θέλει τον ποδοσφαιριστή. Μέσα στην Παρασκευή (15/1) αναμένεται να τελειώσει το θέμα και ο Γιαννούλης να ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αν δεν «στραβώσει» κάτι τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε πως η Νόριτς είναι πρώτη στην Championship και κάνει κινήσεις για να ισχυροποιηθεί και να εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Premier League. Προοπτική που είναι αυτή που έπεισε και τον Γιαννούλη να ζητήσει ουσιαστικά να πάρει μεταγραφή στη Νόριτς!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy