ΠΑΟΚ: Μιλούσε με την Κολωνία για τον Λούις Σάουμπ…αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι λόγω του Γερμανού του τεχνικού διευθυντή Όλαφ Ρέμπε, έπαιξε πολύ με την αγορά της συγκεκριμένης χώρας, αλλά και της γειτονικής Αυστρίας.

Έφερε, άλλωστε, στην Τούμπα τον Στέφαν Σβαμπ και κατόπιν τον Τόμας Μουργκ, ως αντικαταστάτη του Πέλκα. Στην Κολωνία, παράλληλα, παραχωρήθηκε ο Λημνιός. Με τα «κριάρια», όπως αναφέρει σήμερα η γερμανική ιστοσελίδα geissblog.koeln, ο ΠΑΟΚ διαπραγματευόταν και για τον 26χρονο Αυστριακό μέσο (παίζει κυρίως στον άξονα και λιγότερο στα άκρα) Λούις Σάουμπ. Πριν, βέβαια, πουλήσει τον Λημνιό.

«Στην αρχή της προετοιμασίας ο τεχνικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ είχε δηλώσει πως ο παίκτης τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ, ενώ συμφωνία υπήρχε ανάμεσα και στις δυο ομάδες, ωστόσο, η ελληνική πλευρά έπρεπε να πουλήσει πρώτα δύο παίκτες για να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σάουμπ.

Παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λημνιού, η Κολωνία περίμενε τέσσερις εβδομάδες για ένα θετικό μήνυμα από την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε πάντα νέους λόγους για να καθυστερήσει την μεταγραφή του Σάουμπ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Σάουμπ, τελικά πήγε δανεικός στη Λουκέρνη (πέρσι έπαιξε μισή σεζόν στην Κολωνία 9 ματς και μισή στο Αμβούργο 12 ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ συνολικά και στις δύο ομάδες), όπου έχει σε έξι ματς ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο ΠΑΟΚ προτίμησε όταν πουλήθηκε ο Πέλκας να πάρει τον Μουργκ κι άφησε τον Σάουμπ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy