ΠΑΟΚ: Ο Λάζαρος Λάμπρου στο πλάνο για το επόμενο καλοκαίρι

Ο Λάζαρος Λάμπρου,  ολοκλήρωσε έναν κύκλο αποθεραπείας και ειδικών ασκήσεων για να αποφορτιστεί και να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο, υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ..

Το πρωί θα κάνει το ταξίδι της επιστροφής για την Ολλανδία, έχοντας ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις για το επόμενο καλοκαίρι και την πιθανή επιστροφή του στην ομάδα

Η αλήθεια είναι, μάλιστα, ότι ακριβώς επειδή ο ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ στον νεαρό επιθετικό και το δείχνει, οι άνθρωποι της Φορτούντα Σιτάρντ είχαν δυσκολευτεί αρχικά να συναινέσουν στο να πάει στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία.

Σκέφτονταν ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να άνοιγε τον δρόμο για την άμεση ένταξή του στον ΠΑΟΚ.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήταν ευθύς εξαρχής στις προθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου έχει πάρει τη θέση του στο πλάνο του επόμενου καλοκαιριού, σύμφωνα με την metrosport.

Και κάτι ακόμη. Και στην περίπτωση του Λάμπρου, όπως και σε αρκετές ακόμη μέχρι σήμερα, επιβεβαιώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σε πολύ υψηλά στάνταρ στο κομμάτι της αποθεραπείας και γενικότερα στη σχέση του με τους παίκτες.

Ήταν, μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκείνη που του κάλυψε τα εισιτήρια των ταξιδιών του από και προς Ολλανδία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy