ΠΑΟΚ:Ο Λευτέρης Λύρατζης αναφέρθηκε στα προβλήματα που τον συνοδεύουν την τρέχουσα σεζόν

Ο Λευτέρης Λύρατζης στάθηκε άτυχος στον αγώνα με την Καλαμάτα, υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο νεαρός δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός 1,5-2 μήνες, ενώ είχε προηγηθεί ο τραυματισμός με τον Αστέρα Τρίπολης πριν το Μουντιάλ που τον άφησε αρκετό καιρό εκτός. Ο Λύρατζης σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στους τραυματισμούς, αλλά και στην αποφασιστικότητά του να επιστρέψει. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω αλλεπάλληλους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο παίκτης που θέλω και μπορώ να είμαι. Ο τελευταίος με στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς με αφήνει μακριά από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες.

Είμαι ευγνώμων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φρόντισε για την νοσηλεία μου και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς άπαντες για τις ευχές, την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δίνετε μέσα από τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ τους γιατρούς κύριο Μπούρα και κύριο Καραπάντζο, αλλά και το ιατρικό διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για την φροντίδα τους.

Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός και σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν μαζί με τον παράγοντα της τύχης.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα δυο μου αδέρφια και την κοπέλα μου για την υπομονή και την στήριξη τους!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy