ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα θέλει εξωτερικό

Από προχθες (14/1) έχει επιτευχθεί συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για ανταλλαγή του Γιαννούλη με τον Ουάρντα. Ο νεαρός μπακ περιμένει να επιστρέψει στην Τούμπα έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του δανεισμού του και ο Αιγύπτιος οδεύει προς νέο δανεισμό στην ομάδα του Περιστερίου, με την οποία πέρυσι αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος.

Το θέμα αναμένονταν να τελειώσει χθες (15/1) το πρωί, αλλά υπάρχει κωλυσιεργία από την πλευρά του Ουάρντα, ο οποίος είναι αρχικά σύμφωνος να επιστρέψει εκ νέου δανεικός στον Ατρόμητο, αλλά από την άλλη περιμένει πρόταση από το εξωτερικό για μεταγραφή.

Έτσι δεν έγινε η πρωινή συνάντηση με τους ανθρώπους του Ατρόμητου καθώς ο Αιγύπτιος ενημέρωσε ότι θέλει πρώτα να μιλήσει ξανά με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιαννούλης να περιμένει στο ακουστικό του την οριστική εξέλιξη του θέματος για να επιστρέψει στον Δικέφαλο και μέχρι απόψε (16/1) αναμένεται όλα να έχουν ξεκαθαρίσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy