ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Γκόριτσα αναφέρθηκε στην πώληση του Ντόμινικ Κοτάρσκι

Στην πώληση του Ντόμινικ Κοτάρσκι , αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Γκόριτσα Νέναντ Τσρνένκο, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis FM 95.5.

Μεταξύ άλλων είπε: «Είχαμε έναν δανεισμό, έκανε σπουδαία παιχνίδια και ενεργοποιήσαμε το μπάι άουτ που υπήρχε στο συμβόλαιο. Προφανώς ο ατζέντης του μίλησε πιο πριν με πολλά κλαμπ, αλλά εμείς ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις όταν τελείωσε με τον Άγιαξ.

Υπήρξαν και μεγάλες ομάδες της Κροατίας που ενδιαφέρθηκαν, μιλούσαν με τον μάνατζερ του. Και ο Άγιαξ έδειξε ότι τον θέλει, αλλά ενεργοποιήσαμε το μπάι άουτ. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, συγκεκριμένα, μίλησε με εμένα. Σύμφωνα με το πρότζεκτ που είχαν οι άνθρωποί της, ήθελαν να πουλήσουν τον βασικό τερματοφύλακα, που παίζει και στην εθνική Κροατίας και να τον αντικαταστήσουν με τον Κοτάρσκι, αλλά πρόλαβε ο ΠΑΟΚ και καταλήξαμε σε συμφωνία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα και να εξελιχθεί.

Ενδεχομένως να είχαμε και προσφορές με περισσότερα χρήματα, αλλά επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ, γιατί θα εξελιχθεί και μελλοντικά εμείς θα κερδίσουμε από αυτό. Υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης. Είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ, με σταθερό χαρακτήρα και η ζωή του όλη είναι εστιασμένη στο ποδόσφαιρο. Δεν έπαιξε στον Άγιαξ, αλλά μέσα από την Γκόριτσα εξελίχθηκε στην δυάδα των κορυφαίων τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αναμένεται να πάει από τώρα στην εθνική και να είναι στη τριάδα των γκολκίπερ στο Μουντιάλ του Κατάρ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy