ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ντέρμπι…

Η αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήταν δεδομένη και οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα (12/10). Η μάχη της Τούμπας για την 6 αγωνιστική της Super League ήταν προγραμματισμένη για το 24-25 Οκτωβρίου. Ωστόσο οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο ομάδων δεν βόλευαν να διεξαχθεί το παιχνίδι τις συγκεκριμένες ημερομονίες.

Ο λόγος ήταν απλός. Το ντέρμπι δεν μπορούσε να οριστεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου καθώς ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου με την Ομόνοια στην Τούμπα. Ούτε όμως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου από την στιγμή που ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου από την Πόρτο στο «Ντραγκάο».
Το πιθανότερο σενάριο για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα έως τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου. Προκύπτει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Το πιθανότερο είναι να οριστεί το ντέρμπι αυτό μέσα στον Ιανουάριο. Αν κι αυτό θα κριθεί και από τις ημερομηνίες που θα ορίσει η ΕΠΟ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy