ΠΑΟΚ:Ουκρανικά σενάρια για τον Εβγέν Κονοπλιάνκα!

Ο Εβγέν Κονιοπλιάνκα είναι ένας σπουδαίος διεθνής Ουκρανός ποδοσφαιριστής.

Το όνομά του έχει ακουστεί στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και τώρα το επαναφέρει στο προσκήνιο ο Ουκρανός δημοσιογράφος Σέργκι Τισένκο, σε υποθέσεις όμως που κάνει για το μέλλον του παίκτη. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο Κονοπλιάνκα έχει δύο επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η πρώτη είναι ο ΠΑΟΚ. Εκεί εργάζεται ο Ζοσέ Μπότο, με τον οποίο ο Κονοπλιάνκα ήρθε στη Σαχτάρ. Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος βλέπει τις δυνατότητές του. Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να πληρώσει το ήμισυ των αποδοχών του Κονοπλιάνκα στη Σαχτάρ μέχρι το καλοκαίρι και να τον πάρει δανεικό. Στο επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος, ο «Κόνο» μπορεί να παίξει αν είναι υγιής».

Ο Κονοπλιάνκα έχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ, την πρώην ομάδα του Μπότο, έως το καλοκαίρι. Γεννήθηκε στις 29/9/89, έχει ύψος 1,76 και παίζει στα άκρα της επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, αλλά για έναν έμπειρο παίκτη με το βιογραφικό του Κονοπλιάνκα κι εφόσον είναι σίγουρος ότι έχει ακόμα πράγματα να δώσει, μπορεί να κάνει μία εξαίρεση.

Ο Ουκρανός, ο οποίος έχει 89 ματς και 21 γκολ με την εθνική του ομάδα, δεν είναι στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι. Έχει φέτος μόλις δύο συμμετοχές και συνολικά τα τελευταία 2,5 χρόνια, 46 αγώνες, 5 γκολ και 3 ασίστ με τη Σαχτάρ.

Ο Κονοπλιάνκα έχει κάνει τεράστια καριέρα με την Ντνιέπρ (211 ματς, 45 γκολ, 37 ασίστ) κι επίσης αγωνίστηκε στις Σάλκε 978 ματς, 13 γκολ, 9 ασίστ), Σεβίλλη (54 αγώνες, 9 γκολ, 8 ασίστ).

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy