ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Αλλαγή στο VAR από την ΕΠΟ με Έλληνα διαιτητή!

Ένα ακόμα απρόοπτο με τους ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, με την ΚΕΔ να αντικαθιστά τον Γερμανό Σάσα Στέγκεμαν με τον Ευάγγελο Μανούχο.

Τα play offs επιστρέφουν σήμερα με δύο σπουδαία ντέρμπι, ωστόσο η μέρα ξεκίνησε με αλλαγή διαιτητή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (23/04, 20:00).

Η ΚΕΔ είχε ορίσει αρχικά στο VAR τον 38χρονο Γερμανό Σάσα Στέγκεμαν, ο οποίος συνολικά στην καριέρα του έχει 130 παρουσίες στη Bundesliga και 4 σε ευρωπαϊκά ματς.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο Γερμανός ρέφερι ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο κι έτσι θα αντικατασταθεί από τον Ευάγγελο Μανούχο!

Ο σοβαρός λόγος που ο 38χρονος δεν ήρθε στη χώρα μας είναι ένα ατύχημα του γιου του, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να επιλέγει να μείνει στη Γερμανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemannis, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας)»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy