ΠΑΟΚ: Περήφανος ο Λουτσέσκου!

για ακόμα μία φορά πόσο ισχυρό μέταλλο έχει. Η νέα νίκη επί της Ένωσης ενθουσίασε τον Ραζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε μετά το ματς:

Για το μέταλλο και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο: «Συμφωνώ, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, είναι απίστευτος ο τρόπος που παλεύουν κάθε τρεις ημέρες, την ώρα που οι άλλοι έχουν ένα παιχνίδι. Όποιος μπαίνει για να παίξει τα δίνει όλα πραγματικά, το έχουμε πετύχει με πολύ κόπο, έχουμε παίκτες που όταν δεν αγωνίζονται είναι λυπημένοι, έχουμε χτίσει κάτι πάρα πολύ καλό».

Για το αν σημαίνει κάτι από το ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που νίκησε σήμερα: «Όχι δεν το σκέφτομαι αυτό, σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι, θέλω να πολεμάμε, να είμαστε έτοιμοι, ξοδεύουμε αρκετή ενέργεια σωματικά και νοητικά στην Ευρώπη, είναι ωστόσο μία εμπειρία που μας δίνει την αυτοπεποίθηση και την εξυπνάδα να διαχειριζόμαστε τις στιγμές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy