ΠΑΟΚ: Ποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και βλέπει…την πόρτα της εξόδου;

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή μάλιστα...

Στον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Παναθηναικό, πόνεσε πραγματικά και έχει προκαλέσει τριγμούς.

Ήδη κάποιοι μέσα στην ομάδα έχουν μπει στο στόχαστρο και απ’ ότι φαίνεται αυτοί θα πληρώσουν… τη νύφη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας Σαββίδη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας,  Ζοζέ Μπότο θεωρείται ο κύριος αν όχι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της κατάστασης της ομάδας.

Ο Μπότο ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό της ομάδας και το μοντέλο των μεταγραφών. Όπως είναι γνωστό η φιλοσοφία του Μπότο είναι συγκεκριμένη. Αγορά νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με μεγάλη μεταπωλητική αξία. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν τον δικαιώνουν, ή για να είμαστε πιο ακριβείς δεν υπάρχει υπομονή για να φανεί αν τον δικαιώνουν. Βέβαια το κλίμα είχε στραβώσει για τον Μπότο από την ανανέωση Αουγκούστο. Ο Γιώργος Σαββίδης το πήρε πάνω του ακυρώνοντας έτσι τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, φαίνεται πως δύσκολα θα ανατραπεί το κλίμα στο πρόσωπο του Πορτογάλου. Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα συνήθως την πληρώνει ο προπονητής, εδώ μάλλον οι ευθύνες θα αποδοθούν σε ανώτερης βαθμίδας στέλεχος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy