ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Tζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης με τα δύο γκολ και τη μία ασίστ που είχε στον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League θύμισε σε όλους γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και ένα τεράστιο «περιουσιακό» στοιχείο για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 18χρονος άσος τα έχει βρει προφορικά με την ομάδα του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και, μάλιστα, με αυξημένες αποδοχές.

Η Sportday γράφει συγκεκριμένα: «Οι επαφές και διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν πολύ πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας, όπου ο Τζόλης τάραξε τα νερά με δύο γκολ και μία ασίστ, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε φτάσει πλέον σε μία προφορική συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2024, με πολύ μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές (το τρέχον συμβόλαιο του αποφέρει 50.000 ευρώ) και το κυριότερο, δεν θα υπάρχει, όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Κούτσια, καμία ρήτρα αποδέσμευσης (η τρέχουσα είχε οριστεί στα 2.000.000 ευρώ) σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού».

Αν το παραπάνω δημοσίευμα ισχύει, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι win-win, καθώς ο παίκτης θα έχει μεγαλύτερες απολαβές, αλλά και ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα από μελλοντική πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού, καθώς ο Τζόλης είναι γνωστός από μικρή ηλικία για το σπουδαίο ταλέντο του. Άλλωστε, άνθρωποι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ έχουν δηλώσει ότι τον «έκρυβαν» σε παιχνίδια των τμημάτων υποδομής με ομάδες από άλλες χώρες, καθώς δεν ήθελαν να τον ανακαλύψουν οι σκάουτέρ τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy