ΠΑΟΚ: Σε ποια θέση θέλει να παίζει ο Bιερίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όχι μόνο υπήρξε ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε από τον ΠΑΟΚ μέχρι και την Εθνική Πορτογαλίας, έπαιξε σε μια σειρά από θέσεις. Όσο, όμως, μεγαλώνει θεωρεί ότι πρέπει να αγωνίζεται πιο μπροστά, καθώς οι δυνάμεις του πια δεν του επιτρέπουν να είναι ο μπακ-χαφ που εντυπωσιάζε τα προηγούμενα χρόνια με την παρουσία του και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Το θέμα σχολιάζει και η εφημερίδα Metrosport. Είναι γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια κλείνει τον Ιανουάριο τα 35 του χρόνια και ο χρόνος είναι αμείλικτος. Ωστόσο από την παρουσία του στις προπονήσεις και την εικόνα που θα έχει, θα αποφασιστεί και ο ρόλος του. Ο Πορτογάλος θα προτιμούσε να παίξει στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο η απόφαση ανήκει στον Γκαρσία», γράφει χαρακτηριστικά η αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γκαρσία, όπως όλοι καταλαβαίνουν, είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του Βιεϊρίνια στην ομάδα, αφού θα κρίνει που μπορεί να τον εξυπηρετήσει καλύτερα στο ποδοσφαιρικό του σχέδιο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy