ΠΑΟΚ:Στη Θεσσαλονίκη ο Σάστρε

Μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Γιόαν Σάστρε είναι ο εκλεκτός του Ζοσέ Μπότο για το δεξί άκρο της άμυνας, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ισπανός έφτασε την Θεσσαλονίκη για το τελικό… στάδιο της μετακίνησής του.

Ο 24χρονος αμυντικός ανήκει στη Μαγιόρκα και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους» με τη μορφή του… δανείου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα, οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις για οψιόν αγοράς, ενόψει του καλοκαιριού, χωρίς να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ο Γιόαν Σάστρε έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (11/01) στη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να δρομολογηθεί η μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα… τυπικά στη μεταγραφή του Ισπανού ακραίου αμυντικού αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη (12/01) όταν και ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τη συμφωνία με τη Μαγιόρκα για την απόκτησή του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy