ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο» έμειναν έκπληκτοι με τα τρία προσχέδια της Νέας Τούμπας!

Τρία εντυπωσιακά προσχέδια για τη Νέα Τούμπα βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έμειναν άφωνοι με την λεπτομερή παρουσίαση.

Σε 70 ακριβώς ημέρες από την ανάθεση, οι Θεσσαλονικείς κρατούν πια στα χέρια τους κρατούν έναν τόσο πλήρη σχεδιασμό που αφορά τη Νέα Τούμπα. Όπως ακριβώς αναμενόταν και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που ακολουθήθηκε κατά γράμμα, ο ΠΑΟΚ παρέλαβε χθες το masterplan και τα τρία προσχέδια για το νέο γήπεδο από την εταιρία Populous και Salfo!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν φάκελο 340 σελίδων και 150 σελίδων bussinessplan, ενώ αναφορικά με τα προσχέδια, οι Θεσσαλονικείς διαβεβαιώνουν πως είναι εντυπωσιακά λεπτομερή και με εκπληκτικό σχεδιασμό σε 3 άξονες, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί.

Τα τρία σχέδια διαφοροποιούνται κυρίως στο περίβλημα του γηπέδου, κοινώς στο αρχιτεκτονικό σχέδιο της όψης που θα έχει η Νέα Τούμπα, ενώ έχει κριθεί απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κοστολογικής ανάγνωσης και χωρητικότητας που θα αγγίζει τις 35.000 θέσεις προκειμένου να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Τα επόμενα βήματα

Προφανώς ο φάκελος θα μελετηθεί πλήρως από την ομάδα εργασίας του ΠΑΟΚ, που θα χρειαστεί 3-4 ημέρες, ώστε να τον αναλύσει και εφόσον ολοκληρωθούν οι εσωτερικές διεργασίες και η όποια διαβούλευση για διορθώσεις, θα τεθούν στη διάθεση του κοινού. Αξίζει δε να σημειωθεί πως στη διαδικασία θα συμμετέχει αξιότιμα και ο ΑΣ ΠΑΟΚ!

Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το πως θα μπει στην εξίσωση και ο κόσμος του ΠΑΟΚ καθώς είναι ξεκάθαρη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν καταστήσει σαφές πως επιθυμούν να κινηθούν σε μια σοβαρή διαδικασία διαβούλευσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy