ΠΑΟΚ: Συγκινεί ο γιος του Σαράφη

Με ένα συγκινητικό μήνυμά ο γιος του Σταύρου Σαράφη Πανταζής αποχαιρέτησε τον πατέρα του και ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πανταζή Σαράφη:

«Ήσουν ένας θαυμάσιος υπέροχος ΠΑΤΕΡΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ είμαι σίγουρος ότι τώρα θα έχεις στην αγκαλιά σου τον Νικόλα μας που τόσο σου είχε λείψει και θα τον προσέχεις!!!!!

Μπορεί η φυσική σου παρουσία να μας λείψει αλλά θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στη καρδιά μας!!!! ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας, που με τα αμέτρητα τηλεφωνήματα, μηνύματα και αγάπη που δέχτηκα όλο αυτό το διάστημα που ο πατέρας μου έδινε τον δύσκολο αυτό αγώνα, μου δίνατε δύναμη και κουράγιο, όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς στην εντατική του ΑΧΕΠΑ για την μεγάλη μάχη που δώσανε για να κρατήσουν ζωντανό τον πατέρα μου.

Αφήνω τελευταίο, τον έρωτα του, την αγάπη του, την λατρεία του, τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ.

Από τα βάθη της ψυχής μου ευχαριστώ τους βετεράνους, τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, τους συνεργάτες του στις ακαδημίες και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Δ.Σ της ΠΑΕ και τον κ. ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ που ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, αναλαμβάνοντας προς τιμήν του, όλα τα έξοδα για τις εγχείρησης του καθώς και τα έξοδα της κηδείας του πατέρα μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy