ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ζήτησε την επιστροφή του Λέο Ζαμπά

Την επιστροφή του Λέο Ζαμπά επιδίωξε ο ΠΑΟΚ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ΜΜΕ της Βραζιλίας. Στα ρεπορτάζ τους οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ζαμπά, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο ταλέντο του και φέρεται να ζήτησε να διακοπεί ο δανεισμός στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, τονίζουν ότι στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν προβλέπεται η επιστροφή του Ζαμπά στον ΠΑΟΚ πριν τη λήξη του δανεισμού του, έως δηλαδή το τέλος του 2021. Εκτός κι αν ο Ζαμπά δεν πάρει συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών με τον σύλλογο από το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Ζαμπά, πάντως, υπολογίζεται και παίζει στη Βάσκο, η οποία είναι στη δεύτερη κατηγορία και μάλιστα και ο ίδιος φέρεται να μετέφερε στη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας, την επιθυμία να παραμείνει.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, έδωσαν στον Λουτσέσκου την ευχέρεια να εξετάσει την πιθανότητα επιστροφής κάποιου δανεικού. Ακόμα και αν έγινε κουβέντα για τον Ζαμπά, δεν μπορεί να γυρίσει, οπότε και οι Θεσσαλονικείς δεν πίεσαν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy