ΠΑΟΚ: Συζητάει με Nova για νέο συμβόλαιο

Στο τέλος της φετινής σεζόν, σε ενάμιση μήνα δηλαδή, ολοκληρώνεται η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Nova, που αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στον Δικέφαλο καθώς στα ταμεία του, θα μπουν κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον ο στόχος είναι να επιτευχθεί νέα συμφωνία, με ακόμη σημαντικότερα οφέλη για τον ΠΑΟΚ.

Eδώ και ενάμιση μήνα, έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στους επιτελείς του Δικεφάλου και του συνδρομητικού καναλιού, για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Μέχρι χθες, δεν υπήρξε πληροφόρηση για την επίτευξη νέας συμφωνίας.

Όπως έλεγαν σε ΜΜΕ, όταν ρωτήθηκαν, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και της Nova: “Από την στιγμή που γίνονται συζητήσεις, σημαίνει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών”.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ακόμη ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στα χέρια του, καθώς μόλις εξασφαλίσει μαθηματικά το Πρωτάθλημα θα διεκδικήσει περισσότερα χρήματα, από όσα θα εισπράξει τη φετινή σεζόν.

Είναι πολύ πιθανό το τελικό ποσό να φθάσει ακόμη και στα επτά εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Εφόσον κατακτήσει το νταμπλ, η συμφωνία θα είναι ακόμη καλύτερη.

Ενδιαφέρον και από τη δημόσια τηλεόραση

Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του και από την δημόσια τηλεόραση.

Όμως στη Μικράς Ασίας 1, αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως, σύμφωνα με τις εντολές του Σαββίδη, είναι να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό, το brand name του ΠΑΟΚ, το οποίο γίνεται ισχυρότερο με την κατάκτηση τίτλων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy