ΠΑΟΚ: Τα σενάρια ισοβαθμίας

Οι «ασπρόμαυροι» σήμερα το βράδυ θα μπουν στο χορτάρι της Τούμπας, αλλά είναι λογικό η σκέψη τους να βρίσκεται και στη Βουδαπέστη. Εκεί, θα περιμένουν νίκη της αγγλικής ομάδας γιατί μόνο σε αυτή την περίπτωση και σε συνδυασμό με δική τους επικράτηση, θα έχουν ελπίδες για να περάσουν στους «32» σε τριπλή ισοβαθμία, με ΜΠΑΤΕ και Βίντι.

Ο «Δικέφαλος» με νίκη επί της ΜΠΑΤΕ θα φτάσει στους 6 βαθμούς, όσους θα έχουν οι Λευκορώσοι και εκεί ελπίζει ότι θα μείνει η Βίντι, σε περίπτωση ήττας της από την Τσέλσι την ίδια ώρα στη Βουδαπέστη.

Στην τριπλή ισοβαθμία ο ΠΑΟΚ θα εξαργυρώσει τη μεγάλη σε έκταση (και μοναδική έως τώρα…) με τη Βίντι νίκη του με 4-1 στο Μπορίσοφ

Στην τριπλή ισοβαθμία, μετρά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ των τριών ομάδων παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια με την Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ έχει 4-4 γκολ, η ΜΠΑΤΕ 5-4 γκολ και η Βίντι 3-4 γκολ., οπότε με νίκη έστω και με 1-0, ο «Δικέφαλος» πάει στα 5-4 γκολ, η ΜΠΑΤΕ στα 5-5 γκολ.

Για τους Λευκορώσους τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, καθώς παίζουν ακόμη και για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) καθώς υπερτερούν σε κάθε ισοβαθμία με τη Βίντι την οποία έχουν κερδίσει δύο φορές.

Η βαθμολογία του ομίλου: