ΠΑΟΚ- Το μυαλό σε Αουγκούστο και Καντουρί

Ντούγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από ενοχλήσεις την περασμένη βδομάδα, γεγονός που τους καθιστά αμφίβολους για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Μπορεί οι εξετάσεις του Μαροκινού μέσου να ήταν «καθαρές», ο Πάμπλο Γκαρσία όμως αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τους Γιαννιώτες την τελευταία στιγμή, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμο παιχνίδι στην Ολλανδία κόντρα στην PSV.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, συνεχίζει καθημερινά την θεραπεία του, ενώ δύσκολα θα παρθεί το ρίσκο ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής, αν και εφόσον δεν έχει κάποιο θέμα, έχοντας ως γνώμονα πάντα το ματς με την Αϊντχόφεν αλλά και το γεγονός ότι ο Ντούγκλας προέρχεται από πολύμηνη απουσία και βαρύ τραυματισμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy