ΠΑΟΚ: Το μυαλό στην ΑΕΚ…και στο πλάνο της επόμενης σεζόν

Από σήμερα ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία για την πολύ δύσκολη αποστολή με την ΑΕΚ, στην πρώτη φάση των πλέι οφ με τα μέλη της ομάδας, να περνούν τις μέρες των γιορτών, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Προφανώς και άπαντες στην ομάδα, ασχολούνται με τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται, αλλά είναι ξεκάθαρο το τελευταίο διάστημα, ότι έχουν ξεκινήσει και οι διεργασίες για τον τρόπο που θα «τρέξει» η επόμενη σεζόν. Όχι μόνο στο κομμάτι το αγωνιστικό που έχουν ήδη ανακοινωθεί οι συμφωνίες με Λυκογιάννη και Καμπερίδη, αλλά στο γενικότερο κομμάτι οικονομικού-εσόδων.

Δεδομένου ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να έχουν τελειώσει όλες οι οφειλές σε παλιούς αθλητές και προπονητές, πράγμα που από μόνο του αποτελεί, έναν τεράστιο άθλο, το επόμενο στοίχημα, είναι η απόλυτη συνέπεια και τήρηση των ρυθμίσεων προς το Δημόσιο, με ένα ποσό που μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι για κάθε μήνα.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την εύρεση εσόδων, πέρα από αυτά που αναμένεται να μπουν στα ταμεία των ΚΑΕ, από τη φορολόγηση του στοιχήματος (ποσό επίσης πολύ σημαντικό και προϋπολογισμένο από όλους ενόψει νέας σεζόν), θέλοντας να φτάσει στο εξαψήφιο, για το μπροστινό μέρος της φανέλας.

Επίσης εκκρεμεί και μια επαφή με την πλευρά της οικογένειας Σαββίδη, μετά τη δημόσια υπόσχεση του Γιώργου Σαββίδη, για διπλασιασμό του ποσού που θα μαζευτεί από την ΑΜΚ. Είναι προφανές ότι με συν 500.000 ευρώ για τη νέα σεζόν, ο σχεδιασμός μπορεί να είναι διαφορετικός και ίσως κάποιες αποφάσεις, όπως αυτή της ευρωπαϊκής συμμετοχής, να έχουν να κάνουν και με αυτό.

Γενικά, αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα ενόψει νέας σεζόν, είναι ότι θα πρόκειται ξανά για χρονιά εξυγίανσης, δεδομένου ότι τα παλιά βάρη μπορεί να έχουν μειωθεί σε σχέση με πέρσι, με τη μεγάλη προσπάθεια του Χατζόπουλου και του κόσμου μέσω της ΑΜΚ, αλλά οι υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, έστω και ρυθμισμένες, είναι πολλές και σημαντικές.

Όσο για το αγωνιστικό, οι όποιες αποφάσεις για το αγωνιστικό θα συζητηθούν περαιτέρω μετά το τέλος της σεζόν. Λίστες και εισηγήσεις εννοείται ότι υπάρχουν, αλλά τα περισσότερα θα τεθούν επί τάπητος μετά το τέλος των πλέι οφ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy