ΠΑΟΚ : Τούμπα… α λα Champions League

Στο ματς με την ΑΕΚ, όσοι τυχεροί θα βρεθούν στην Τούμπα θα δουν μια σειρά από αλλαγές. Η πρώτη και η σημαντικότερη είναι πως τα κάγκελα στα επίσημα του γηπέδου (θύρες 1,2 και 3) δεν θα υπάρχουν. Στη θέση τους θα τοποθετηθούν ειδικά plexiglass. Επίσης, θα αφαιρεθεί το κάγκελο που χωρίζει τη θύρα 2 από την 8 και θα τοποθετηθεί νέο, μικρότερο. Απ’ αυτή την αλλαγή αυτή ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει επιπλέον 800 θέσεις για τις ανάγκες των δικών της οπαδών.

Επίσης μια μεγάλη αλλαγή θα έχουμε και στους πάγκους. Θα τοποθετηθούν καινούργιοι οι οποίοι δεν θα είναι πτυσσόμενοι, αλλά σταθεροί και μόνιμοι. Ο μισός πάγκος θα είναι υπόγειος και το σκέπαστρο θα είναι μικρότερο, προκειμένου να μην εμποδίζει την ορατότητα των οπαδών που κάθονται στις μπροστινές θέσεις.

Παράλληλα θα αφαιρεθεί η δίπλα στους πάγκους και μέχρι την φυσούνα και θα τοποθετηθεί κομμάτι χορτοτάπητα, προκειμένου το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών να γίνεται κοντά στους πάγκους και όχι μπροστά από την θύρα 7 και 8. Επίσης θα διαμορφωθούν εκ’ νέου τα αποδυτήρια τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων. Τέλος, εργασίες θα έχουμε και στους εξωτερικούς χώρους της Τούμπας, αλλά και στη μεικτή ζώνη συνεντεύξεων της Τούμπας.