Βιερϊνια: Ετοιμάζονται να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον αρχηγό του!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ωστόσο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο χάσμα ανάμεσα τους και μάλλον αγεφύρωτο. Ο «Δικέφαλος του βορρά» κατέθεσε νέα πρόταση στον Πορτογάλο, μια πρόταση εντελώς διαφορετική από αυτή, που του είχε κάνει πριν την έναρξη των πλέι οφ. Η νέα προσφορά του ΠΑΟΚ στην ουσία είναι μειωμένη κατά 75% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του. Κάτι που σημαίνει, πως, δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια.

Για την ακρίβεια, η διοίκηση του «δικέφαλου» προσφέρει στον 34χρονο ένα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν. Το ποσό ανέρχεται γύρω στις 450 χιλιάδες ευρώ, ενώ, θα πρέπει να φτάσει τις 15 συμμετοχές την σεζόν που μας έρχεται. Από την πλευρά του ο παίκτης ζητάει να είναι 10 συμμετοχές το κατώτερο όριο.

Με τις εξελίξεις αυτές, η περίπτωση παραμονής του Πορτογάλου διεθνούς μέσου στη Θεσσαλονίκη δυσκολεύει αρκετά.

Ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μεγάλο ρόλο στην μείωση της πρότασης έπαιξε και η αρνητική απάντηση, που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Θυμίζουμε, το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τεταμένο και έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση μεταξύ τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy