Saturday, June 15g-point.gr

ΠΑΟΚτσήδικο μοναδικό πάρτι…ετοιμάζει ο σύνδεσμος του Λονδίνου με την Τσέλσι

Ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ του Λονδίνου, Στέργιος Τίτος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον επικείμενο αγώνα του «δικεφάλου» με την Τσέλσι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον Σύνδεσμο: «Ο Σύνδεσμος λειτουργεί τα τελευταία 2,5 χρόνια και αριθμεί γύρω στα 100-120 άτομα. Ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, στην περιοχή Κάμτεν και τις ημέρες του αγώνα θα είμαστε όλη μέρα και κάθε μέρα ανοιχτά. Ετοιμάζουμε και μία γιορτή μία ημέρα πριν το ματς, όπου θα υποδεχτούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα έρθει στο Λονδίνο».

Για το ποια είναι τα μέλη του Συνδέσμου: «Η πλειοψηφία του κόσμου είναι εργαζόμενοι, που τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης έχουν βγει στο εξωτερικό, για μία καλύτερη τύχη. Υπάρχουν, όμως, και φοιτητές, καθώς η πόλη διαθέτει και πολλά πανεπιστήμια. Εμείς ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουμε αυτόν τον κόσμο και να φτιάξουμε ένα σπίτι του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, όπου ο κάθε οπαδός, ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να έρχεται να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα και να συζητάει γι’ αυτήν με βάση την αγάπη του για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα βήματα που έχουμε κάνει είναι πολύ καλά και έχουμε φτάσει σ’ ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Ο αριθμός των εισιτηρίων δεν είναι επαρκής. Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση η ερώτηση ‘τι θα γίνει με τα εισιτήρια;’, έχει κατακλύσει την καθημερινότητά μας απ’ όλο τον κόσμο, που βρίσκεται και στην Αγγλία, αλλά και από ΠΑΟΚτσήδες, που έκλεισαν αεροπορικά εισιτήρια, αλλά δεν έχουν εισιτήρια. Δυστυχώς, τα εισιτήρια δεν είναι επαρκή για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να δώσουμε οδηγίες στους φιλάθλους που θα έρθουν εδώ, για ν’ αποφύγουν ψεύτικα εισιτήρια που κυκλοφορούσαν στο ίντερνετ από ταξιδιωτικά πρακτορεία».

Διάβασε  Η καθυστέρηση από πλευράς Μεϊτέ αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να θέσει όρια στην αναμονή για την απάντηση

Για το αν έβγαλαν εκδρομές χωρίς να υπάρχουν εισιτήρια: «Υπήρχαν κρούσματα πριν από έναν μήνα από ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, που δήλωνε τέτοιο στα social media, αλλά στην ουσία δεν ήταν. Είχαμε ειδοποιήσει όλο τον κόσμο, ώστε ν’ αποφύγει αυτήν την παγίδα. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θα έρθει, ώστε να βρει μία λύση».

Για το τι ισχύει στην Αγγλία για την αυστηρότητα που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις: «Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ισχύσει η ανακοίνωση της Τσέλσι, ότι, δηλαδή, οπαδοί των φιλοξενούμενων που θα βρίσκονται στην κερκίδα των γηπεδούχων, θα κατάσχονται τα εισιτήρια. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Η οδηγία που δίνουμε στον κόσμο που θα πάει στην κερκίδα της Τσέλσι είναι να μην φοράει διακριτικά και να μην εκδηλώνεται. Συνεπώς, πιστεύω ότι δύσκολα θα έχει κάποιος πρόβλημα, όπως και το να μπει με όνομα, που δεν θα είναι δικό του, γιατί σε αγώνες Premie League γίνεται κατά κόρον αυτό το πράγμα».

Για το αν ακόμα μπορούν Έλληνες να βρουν εισιτήρια σε αγγλικές θέσεις: «Ο μόνος τρόπος αυτήν την στιγμή είναι μέσω σάιτ μεταπώλησης εισιτηρίων, τα οποία εδώ στην Αγγλία είναι αξιόπιστα. Δεν νομίζω, όμως, ότι και τα εισιτήρια που προσφέρονται εκεί, είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες τους».

Για το αν ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Ο Σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όλοι οι φίλαθλοι που δεν θα μπορέσουν να μπουν μέσα στο γήπεδο, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν».

Για το πώς βλέπει το ματς: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να τον ξεγράψει στα εκτός έδρας, ιδίως στο Λονδίνο όπου έχει θετική παράδοση. Το παιχνίδι αυτό θα είναι ζωής και θανάτου για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε μόνο θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα μας βγει ο ματς και θα παραμείνουμε αήττητοι στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Διάβασε  Αισιοδοξία για Μειτέ-Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ

Για τους ενδιαφερόμενους, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του Συνδέσμου στο facebook (PAOK fans London), ενώ η διεύθυνση είναι η εξής: 2 Lidlington Place, NW1 2JU.

G Point