Παρά την ήττα από τον Κολοσσό ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό H Hotels για τη νίκη του. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν, παίζοντας ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι και καθ’ οδόν προς τη Μάλαγα, αλλά και κατά την επιστροφή. Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα» υποστήριξε αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του «δικεφάλου».

Και συμπλήρωσε: «Έπαιξαν και για τις δύο απουσίες των Αμερικανών που είχαμε. Τον Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και για τον Ράιλι ο οποίος έχει μία διάταση στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη θλάση σήμερα. Δεν ήταν έτοιμος κι αυτός να παίξει. Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε να δουλέψουμε στη διακοπή, να δούμε τι θα κάνουμε με αντικατάσταση παίκτη και να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy