Παραπομπή για διαιτητή και βοηθό στoν αγώνα της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για τις χθεσινές αποφάσεις του Ηπειρώτη ρέφερι, αλλά και του βοηθού της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, καθώς μπορεί να μην επηρέασαν το αποτέλεσμα, αυτό ωστόσο δεν αναιρεί τα σοβαρά λάθη που έγιναν.

Ο Αθηναίος επόπτης που ανέβηκε φέτος στον πίνακα της Superleague και πήρε τον πρώτο φετινό ορισμό του μιας και πέρασε πριν λίγες ημέρες με τη… δεύτερη τα αγωνιστικά τεστ (είχε κοπεί τον Αύγουστο), σήκωσε δύο φορές το σημαιάκι του στο β’ ημίχρονο θεωρώντας εκτεθειμένους τους Βιεϊρίνια (51′) και Πρίγιοβιτς (73′), αμφότεροι όμως καλύπτονταν από τρεις παίκτες του Απόλλωνα έκαστος! Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρά λάθη που είναι δεδομένο ότι θα φέρουν επιβαρυντική βαθμολογία για τον Κρέτσιμο από τον παρατηρητή Θάνο Νικολακόπουλο.

Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για τον διαιτητή Τάτση, που κι αυτός ανέβηκε φέτος στον πίνακα της Superleague. Επίσης στο β’ μέρος (84′) ο Χουάντερσον έπεσε με δύναμη πάνω στον Καρέλη χωρίς ποτέ να βρει μπάλα, τον σώριασε στο έδαφος αφού τον χτύπησε με το χέρι στο κεφάλι, αλλά ο Ηπειρώτης ρέφερι δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, παρότι είχε καλό οπτικό πεδίο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy