Παρουσίαση Μέγα Χορηγού: «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.»

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ η παρουσίαση του Μέγα Χορηγού του Ομίλου, της εταιρίας «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.».

Το παρόν εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑΟΚ έδωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας, φίλος και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, καθώς και αθλητές από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.

Η εταιρία «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.» είναι για ακόμη μία χρονιά δίπλα στον ΠΑΟΚ ως Μέγας Χορηγός, λειτουργώντας υποστηρικτικά για τα τμήματα και βοηθώντας να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους.

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κ. Άκης Μπεκιάρης, ο ΠΑΟΚ χαίρεται όταν επίλεκτα μέλη της οικογένειας είναι πετυχημένοι επαγγελματικά, γιατί η επιτυχία αυτή αντανακλάται και στο Σωματείο, ενώ αναφέρθηκε σε ένα κοινό χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ και της εταιρίας «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.» ότι και οι δύο έχουν ορμητήριο και έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό να »κατακτήσουν» ολόκληρη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο κ. Αμοιρίδης τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά δίπλα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα νοικοκυροσύνης, λειτουργίας, ηθικής και διακρίσεων. Όλο αυτό το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ στηρίζεται στον εθελοντισμό και στη διάθεση προσφοράς που έχει ο καθένας, είτε σε χρόνο, είτε σε χρήμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μακράν ο καλύτερος Ερασιτέχνης στην Ελλάδα, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι ο μόνος που μπορεί να ανταγωνιστεί αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι ένας ακόμη καλύτερος ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου, καλώ τον κόσμο να είναι μαζικότερα δίπλα στα τμήματα, βοηθώντας με την παρουσία του τους υψηλούς στόχους του Ομίλου».

Στην Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν οι αθλητές: Εύη Κυριακίδου (βόλεϊ γυναικών), Gizela Betancourt, Miljana Smiljkovic (ποδόσφαιρο γυναικών), Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (χάντμπολ ανδρών), Αναστασία Παναγιωτίδου (χάντμπολ γυναικών), Ηλίας Παγκαλίδης (πάλη), Κωνσταντίνος Κουλούρης (πόλο ανδρών), Φαίη Κωτούλα, Ανθή Ταρπάγκου (μπάσκετ γυναικών).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Μπεκιάρης παρέδωσε εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑΟΚ ένα συλλεκτικό Δικέφαλο Αετό στον κ. Αμοιρίδη, ενώ οι αθλητές με τη σειρά τους προσέφεραν με δική τους πρωτοβουλία μία αγωνιστική φανέλα του ΠΑΟΚ με τυπωμένο το όνομα του κ. Αμοιρίδη και τυπωμένο τον αριθμό «1».

  • amiridis-savvidis.gr/