Πασχαλάκης: «Δεν μας βγήκε το ματς» (video)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ματς (0-2) του ΠΑΟΚ με τη Βίντι στην Τούμπα, όπου δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για τον «δικέφαλο», που θέλει να επιστρέψει πιο δυνατός.

Αναλυτικά μίλησε στην PAOK TV για:

-την ήττα από την Βίντι: «Ήταν μια βραδιά που μπορεί να μην χρειαστεί να κάνει τίποτα, αλλά να χάσεις με αυτόν τον τρόπο. Δεν μας βγήκε το ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε στη συνέχεια ακόμη πιο δυνατοί. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει στη συνέχεια να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, δεν μπορούμε να σταματήσουμε και φυσικά να μας δώσει δύναμη έτσι ώστε να πορευτούμε καλύτερα».

-τα γκολ που δέχθηκε: «Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα παιχνίδια και τα λάθη μας. Νομίζω ότι η ομάδα είχε την κατοχή από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να δημιουργείς, πρέπει να τρέχεις πολύ. Δεν θέλω να ξαναέρθει τέτοια στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, μπορεί να γίνουν πολλές φάσεις και να μην δεχθείς γκολ, μπορεί να γίνει μια φάση και να δεχθείς γκολ. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένοι για να μην δεχόμαστε τέτοια γκολ».

-την αντίδραση που θα καλούνται να βγάλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Όπως είδατε και με την Σπαρτάκ, βγάλαμε αντίδραση πολύ γρήγορα. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά πιστεύω ότι η συνέχεια είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι της Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό, να πάρουμε ψυχολογία και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».