Πασχαλάκης: «Έχει γίνει έμμονη ιδέα το νταμπλ»

Στην πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στη σεζόν αλλά και τη συνέχεια αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το παιχνίδι: 

«Από την αρχή είχα την αίσθηση πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, με κατοχή και ευκαιρίες. Το πλάνο του προπονητή βγήκε. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Τα ματς κόντρα στα φαβορί είναι έξι βαθμοί, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος. Σήμερα το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό».

Για το μυστικό της επιτυχίας:

«Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια, είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν είχαμε μαζί μας Βιεϊρίνια και Πέλκα, τους αφιερώνουμε τη νίκη όπως και στον Πόντους που είχε σήμερα αυτή την ατυχία. Προχωράμε ενωμένοι».

Για τη συνέχεια: 

«Η σοβαρότητα φαίνεται στα παιχνίδια, που δίνουμε βάση και που όχι. Έχει γίνει έμμονη ιδέα το νταμπλ. Στο Γιουρόπα Λιγκ φτάσαμε μέχρι τους ομίλους, είναι μια αποτυχία αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί. Έχουμε ποδοσφαιρικό εγωισμό σε κάθε παιχνίδι».

Για την Εθνική ομάδα: 

«Υποστηρίζω την Εθνική είτε ως παίκτης είτε ως φίλαθλος. Θέλω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να μας δώσει κίνητρο για να προκριθούμε. Ο κύριος Άγγελος είναι έμπειρος, θα προσπαθήσει να δώσει το δικό του στίγμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».