Πασχαλάκης: «Να βοηθήσουμε τον Φερέιρα»

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατά την αναχώρηση του Δικεφάλου για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα, πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί, πηγαίνουμε στην Ολλανδία και θα πρέπει να χτίσουμε κάτι καλό, οι φιλοδοξίες υπάρχουν, όπως και η όρεξη για δουλειά. Πρέπει οι παλιοί να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους καινούργιους και να μπουν στον ρυθμό της ομάδας» είπε ο αρχικά ο Πασκαλάχης που αναφέρθηκε στη συνέχεια στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του:

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Λουτσέσκου, έδωσε πολλά για την ομάδα, δυο χρόνια μόνο επιτυχίες, το έργο του ήταν πολύ μεγάλο και πρέπει να συνεχιστεί με το νέο προπονητή. Η ομάδα έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά για να έχουμε το νέο προπονητή στην προετοιμασία μαζί μας, θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας όλοι οι παίκτες να βοηθήσουμε το νέο προπονητή, θα έρθει με καινούργια νοοτροπία και όνειρα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θα θέλει ο νέος προπονητής και να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα».