Πασίγνωστος αθλητής που μοίρασε… πόνο ανοίγει φυτεία μαριχουάνας (φωτο)

Υπήρξε το «κακό παιδί» της πυγμαχίας, μοίρασε… πόνο με τις γροθιές του ενώ στο… βιογραφικό του έχει και χρόνια στη φυλακή. Αν δεν έχετε καταλάβει μιλάμε για τον Μάικ Τάισον.

Επωφελούμενος από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια για ψυχαγωγική χρήση, o πρώην μποξέρ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο επιχειρηματικό του έργο.

Όπως αναφέρει η The Blast, o Μάικ Τάισον έχει ήδη αγοράσει ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ράντσο, μια φυτεία μαριχουάνας με την επωνυμία Tyson Ranch.

Η Πολιτεία της Καλιφόρνια έδωσε το πράσινο φως για τη νομιμοποίηση αυτής της ουσίας για ψυχαγωγική χρήση μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016 και η οποία τέθηκε σε ισχύ αυτή τη Δευτέρα.

Στο οικόπεδο, εκτός από τις καλλιεργητικές εκτάσεις, θα υπάρχουν καταστήματα εφοδιασμού, ένα αμφιθέατρο όπου θα γίνεται διδασκαλία των νέων παραγωγών. Επιπλέον, θα συνεργαστεί για την έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της μαριχουάνας στον τομέα της ιατρικής.

Ο Τάισον μπορεί να εμπλακεί νομίμως στην πώληση της μαριχουάνας αφού έχει καταδικαστεί δύο φορές με ποινές που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, όταν βρέθηκε θετικός για τη μαριχουάνα το 2000 και το 2007 για κατοχή κοκαΐνης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy