Συνελήφθη μεθυσμένος και υπό την επήρεια ουσιών superstar του ΝBA

Ήταν ένα από τα πιο κακά παιδιά του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, ενώ είχε συμμετάσχει αρκετές φορές σε καυγάδες τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Μιλάμε για τον  βασιλιά της εκκεντρικότητας, τον «Ντένις τον τρομερό», κατά κόσμον Ντένις Ρόντμαν, o οποίος συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα και εκτός μπάσκετ.

Το βράδυ του Σαββάτου ο θρύλος του ΝΒΑ συνελήφθη καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών σε περιοχή της Καλιφόρνιας. Αρχικά τον σταμάτησαν για μια παράβαση και όταν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ήταν σε ακατάλληλη κατάσταση για να οδηγεί.

Στις 23:00 οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου και παρέμεινε για επτά ώρες, όταν και κρίθηκε πως είχε συνέλθει αρκετά. Σύμφωνα με τις αρχές, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν ήρεμος και συνεργάσιμος.

Ο ατζέντης του, Ντάρεν Πρινς, επιβεβαίωσε πως ο Hall of Famer έχει νέο πρόβλημα εθισμού και τον κάλεσε να μπει για αποτοξίνωση. «Αντιμετωπίζει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο μήνα και είναι ώρα να ξαναμπεί σε κέντρο αποτοξίνωσης για να τα αντιμετωπίσει. Παρακαλώ τους fans του να προσευχηθούν γι’ αυτόν, γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο όταν είναι νηφάλιος και αξίζει να είναι χαρούμενος. Είναι η στιγμή να ξεπεράσει τα προβλήματά του», ανέφερε.

Ο 56χρονος πλέον Ρόντμαν είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών επίσης το 1999 και το 2004, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 είχε μπει για τελευταία φορά για αποτοξίνωση.