Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο σήριαλ ΠΑΟΚ-Πρίγιοβιτς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς απομένουν να λυθούν διαδικαστικά θέματα.

Τι πρέπει να γίνει για να γραφτεί ο «επίλογος» της μετακίνησης του Σέρβου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ; Έχουμε και λέμε:

Οι δύο ομάδες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη διαδικασία ανταλλαγής όλων των απαραίτητων εγγράφων της μεταγραφής. Δεν είναι μια απλή υπόθεση και χρειάζεται να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Να εμφανιστεί και να πιστωθεί στο λογαριασμό του ΠΑΟΚ η πρώτη δόση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Αυτό λέγεται ότι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Να δοθούν από πλευράς των Σαουδαραβών οι εγγυήσεις για τις άλλες τρεις ισόποσες δόσεις, που θα καταβληθούν τους επόμενους τρεις μήνες.

Να ταξιδέψει ο Πρίγιοβιτς από το Βελιγράδι στην Τζέντα για την επίσημη παρουσίασή του. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν επέστρεψε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπήρχε νόημα, παρότι η άδεια που είχε λάβει από τον ΠΑΟΚ είχε τελειώσει, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει τις επαφές για να ολοκληρωθεί το deal.

Αντίθετα από το Ντουμπάι πέταξε για την πρωτεύουσα της Σερβίας και εκεί περιμένει το «πράσινο φως» για να πετάξει προς την πόλη της Τζέντα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy