Πειθαρχικές διώξεις κατά Λουτσέσκου και Ουάρντα

Αντιμέτωποι με πειθαρχικές διώξεις τίθενται οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα, καθώς τους… περιέλαβε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ο μεν Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ θα λογοδοτήσει για τις δηλώσεις που έκανε στα… «γαλλικά» μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο, ενώ ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου για το υβριστικό ποστάρισμά του στο Instagram μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στον ίδιο θεσμό.

Αναλυτικά οι διώξεις:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αμρ Ουάρντα και τον προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.