Πέντε μυστικά για ασφαλές σεξ σε δημόσιο χώρο

View of a woman's leg wearing red stilettos

Σεξ σε δημόσιο χώρο: Η μεγαλύτερη φαντασίωση των αντρών. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κάνεις πραγματικότητα το ερωτικό σου όνειρο χωρίς κίνδυνο να σε πιάσουν στα πράσα.

1. Βρες πιθανά μέρη

Κάνε μία λίστα με πιθανά μέρη, ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες. Τώρα τον χειμώνα για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις το σινεμά ή τα δοκιμαστήρια ενός καταστήματος, ενώ το καλοκαίρι μία παραλία.

2. Κάν’ το ημί-δημόσια
Αν η κοπέλα σου έχει ενδιασμούς και διστάζει να σε ακολουθήσει, βρες μία μέση λύση. Επιλέξτε να ζήσετε το ερωτικό σας πάθος σε ένα ένα πιο προστευμένο μέρος όπως οι τουαλέτες ενός κλαμπ, το μπαλκόνι του σπιτιού ή το αυτοκίνητο.

3. Κάνε πρώτα ένα τσεκ
Πριν πάτε εκεί που έχετε σκεφτεί, επισκέψου μόνος την περιοχή και βεβαιώσουότι δεν υπάρχουν εκεί τριγύρω κάμερες ή ή προσωπικό ασφαλείας γύρω από το σημείο.

4. Φόρα κάτι εύκολο
Το dress code του σεξ σε δημόσιο χώρο απαιτεί ένα πολύ άνετο παντελόνι όπως είναι η φόρμα και ένα φόρεμα για την καλή σου διότι σε περίπτωση που γίνεται αντιληπτοί πρέπει να τα μαζέψετε στο άψε-σβήσε και να φύγετε!

 

5. Στα γρήγορα
Μπορεί να σου αρέσει να απολαμβάνεις τις ερωτικές στιγμές με τις ώρες, αλλά η συγκεκριμένη φαντασίωση απαιτεί γρήγορες κινήσεις. Έτσι, χωρίς πολλά παιχνίδια μπες στο ψητό γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος και πολύτιμος.