Πεπεισμένος για την βελτίωση της ομάδας του ο Ράζβαν Λουτσέσκου, τόνισε πως η φετινή δουλειά θα φανεί την επόμενη σεζόν

Ο «δικέφαλος» επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος απ’ όλα, εκτός απ’ την αποτελεσματικότητα των παικτών του. Θα ήθελε περισσότερα γκολ. Παράλληλα, τόνισε πως αγώνα με τον αγώνα η εικόνα θα βελτιώνεται καθώς πρόκειται για νέα ομάδα. Με τη φετινή δουλειά να φαίνεται κυρίως από την επόμενη σεζόν όπως είπε.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος, ήταν ένα καλό παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, με ένταση και τη θέληση να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο από την αρχή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αν έπρεπε να είμαι δυσαρεστημένος από κάτι είναι ότι θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχαμε καλές τελικές αποφάσεις στα τελευταία μέτρα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα πρόσωπα που μπήκαν αλλαγή και για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του: «Είναι μία ικανοποίηση. Είναι κάτι που συζητάμε με τους παίκτες πως πρέπει όλοι να είναι προετοιμασμένοι. Κάνουμε την καλύτερή μας δουλειά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια με τα πάνω και τα κάτω μας.

Είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα, υπάρχουν πολλές καταστάσεις που πρέπει να φτιάξουν, αλλά θα γίνει με τον χρόνο. Δεν ξέρω πότε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάμε αυτοπεποίθηση. Η δουλειά φέτος θα φανεί την επόμενη χρονιά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy