«Περί ανθρωποφαγίας»: Η Σπυροπούλου, το Survivor και ένα κείμενο-όλεθρος

 

 

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Δομίνικο και η είσοδό της στο Survivor έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media. Πολλοί ήταν αυτοί που επιδόθηκαν σε έναν σκληρό σχολιασμό για τα κιλά της, την εξωτερική της εμφάνιση, με το τρολάρισμα να πέφτει «σύννεφο» στα social media.

Αν και στο παρελθόν υπήρξε μία κόντρα μεταξύ τους, η οποία και λύθηκε λίγο καιρό μετά, ο Χάρης Σιανίδης διαβάζοντας όλα αυτά που λέγονται για την παρουσιάστρια και φίλη του, ξέσπασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, κάνοντας λόγο περί ανθρωποφαγίας.

 

«Περί Ανθρωποφαγίας…
Έχω υπάρξει στο παρελθόν εύκολος στόχος και εξιλαστήριο θύμα για συγκεκριμένες επιθέσεις,αναγνωρίζοντας το μερίδιο ευθυνών που μου αναλογούσε…προσπάθησα να γίνω καλύτερος γιατί είχα και έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου έδωσαν ευκαιρίες και αγάπη…Πιανόμενος  απο ολα αυτα τα αρνητικά σχόλια που είδα και διάβασα στα social media για την Σπυροπουλου μένω άφωνος με όλη αυτή την κακιά και το μίσος…και ξέρω πάντα ότι ο Έλληνας αρέσκεται στο να εκτονώνεται βρίζοντας και βγάζοντας τα απωθημένα του σε συγκεκριμένα άτομα…παρακολουθώ όλο αυτό το μένος κατά της Κωνσταντίνας όπου και γω έχω διαφωνήσει πολλές φορές με την συμπεριφορά της και έχω έρθει πολλάκις σε πλήρη ρήξη μαζι της …όμως ας μην βγάζουμε συμπεράσματα πριν καν προλάβουμε να ακούσουμε το οτιδήποτε …ας μην γινόμαστε εμμονικοι κριτές και δικαστές των πάντων …ας μην προτρέχουμε πριν δούμε…γενικότερα το λέω…ο καθένας όπως και εκείνη πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει τις κακές επιλογές και τον αντικειμενικά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της…ας μάθουμε όμως να δίνουμε και δεύτερες ευκαιρίες στους συνανθρώπους μας…εδώ συγχωρούμε,ακούμε και ανεχόμαστε εγκληματίες,προδότες,δολοφόνους….ας αφήσουμε μόνο τον Θεό να κρίνει και μόνο τον ίδιο τον εαυτό μας να μαθαίνει από τα λάθη του και να προβληματίζεται προσπαθώντας να γίνεται ολοένα και καλύτερος…Καλημέρα σε όλους !!! @survivorgreece #blablabla»

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy