Περιμένουν Σαββίδη…για τις εξελίξεις με τα συμβόλαια

Οι περιπτώσεις των παικτών που έχουν συμβόλαια τα οποία λήγουν το προσεχές καλοκαίρι είναι πολλές και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένονται εξελίξεις.

Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαλεζάς, Γλύκος και Σιαμπάνης, έχουν συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου 2019 και αν δεν έχουν ανανεώσει, από 1η Ιανουαρίου, μπορούν να συμφωνήσουν με οποιαδήποτε ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Προφανώς και η καθεμία περίπτωση, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, προφανώς και τα «θέλω» για τον κάθε παίκτη (είτε του ΠΑΟΚ, είτε του ίδιου του παίκτη) διαφέρουν, ωστόσο ειδικά για κάποια συμβόλαια από τους παραπάνω παίκτες, δείχνει… επιτακτική η ανάγκη για συμφωνία ανανέωσης.

Η αναμενόμενη άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπάτε την Πέμπτη (13/12) είναι αρκετά πιθανό να φέρει εξέλιξη στα θέματα αυτών των συμβολαίων που έχει βάλει προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ.

Προφανώς και το ζήτημα της ανανέωσης των συμβολαίων, δε μπορεί να αφήνει ανεπηρέαστους τους παίκτες, ειδικά αυτούς από το συγκεκριμένο γκρουπ, που έχουν και σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Η έλευση του προέδρου του ΠΑΟΚ αναμένεται να φέρει και εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο η αλήθεια είναι, ειδικά για κάποιες περιπτώσεις, ίσως και να άργησε…