Περίπατος για τον ΠΑΟΚ στη Νεάπολη!

Σε ένα παιχνίδι, όπου ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ έπρεπε να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα, καθώς η υποτίμηση του αντιπάλου κρύβει πολλές εκπλήξεις, η ομάδα στάθηκε αντάξια των καταστάσεων.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη στόχο είχε εξαρχής να πετύχει το 4×4 και το έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού με την εμφάνισή της. Αν και οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο σκορ στα πρώτα 20′ του αγώνα, οι »ασπρόμαυροι» πάτησαν »γκάζι» και πήγαν τελικά στα αποδυτήρια, προηγούμενοι με +6, 17-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε ακόμα πιο δυνατά, ανοίγοντας το σκορ στο +16 δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ το τελικό σκορ τον βρήκε νικητή με 37-18.

Ακολουθεί μία διακοπή τριών εβδομάδων του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, κατά την οποία η ομάδα θα ακολουθήσει μία μίνι προετοιμασία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 9, Τζόνο 2, Τσεσμετζίδης 1, Κοκκώνης 5, Τάσκοβιτς , Αποστόλου 1, Πετρίδης 6, Νικολαϊδης 5, Κωστακίδης, Λοίζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 3, Δέλιας, Γιόσμου 4.