Πετρούνιας: «Είχα υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα συνεχίσουμε το σερί που έχουμε από το 2015»

Πανευτυχής με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης που διοργανώθηκε στη Ντόχα, δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό στον ώμο του. 

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ / ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ËÅÕÔÅÑÇ ÐÅÔÑÏÕÍÉÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας: 

«Σίγουρα θεωρούσα πολύ κρίμα ενώ πιστεύω στον εαυτό μου να χάσουμε μια συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα συνεχίσουμε το σερί που έχουμε ξεκινήσει από το 2015. Γνωρίζοντας ότι θα μπω στο χειρουργείο, είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο ο προπονητής και το γιατρός μου για να μπω ευχαριστημένος στο χειρουργείο. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Πήγα στην Ντόχα μόνο για να διεκδικήσω και πάλι τον τίτλο».

Για το τι διαφορετικό είχε αυτό το χρυσό σε σχέση με τα υπόλοιπα: «Το διαφορετικό είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα πρόγραμμα, καμία προετοιμασία για αυτό τον αγώνα. Το τελευταίο αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν στο ευρωπαϊκό. Από τότε κατευθείαν στον προκριματικό. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα αυτός ο αγώνας».

Για τον μεγάλο του αντίπαλο Άρτουρ Ζανέτι και το άγχος που είχε στον αγώνα: «Καταρχάς θέλω να πω δύο πράγματα. Έφτασα σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς να έχω καθόλου πίεση. Όταν έφτασα στον αγώνα είδα πολλές ελληνικές σημαίες, είδα περισσότερους από 1000 Έλληνες. Όταν τους είδα αγχώθηκα κάπως και συγκινήθηκα. Μετά την προσγείωσή μου ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Με άγχωσε η προσπάθεια του Βραζιλιάνου ήταν ένας πολύ σημαντικός αντίπαλος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy