Πιέρος Σωτηρίου: Ο Κύπριος φορ θέλει να έρθει ΠΑΟΚ

Ο Πιέρος Σωτηρίου, ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος Κύπριος επιθετικός, επιθυμεί να έρθει στον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Κύπριος φορ της Αστάνα πιέζει την ομάδα του να τον παραχωρήσει δανεικό και επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Για το θέμα γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών: «O Πιέρος Σωτηρίου πιέζει την Αστάνα για να δεχθεί να τον δώσει δανεικό και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για να πάει στην Τούμπα. Πέραν των καθαρά αγωνιστικών, υπάρχουν δύο λόγοι που έχει αυτή τη σφοδρή επιθυμία. Ο πρώτος είναι η εγκυμοσύνη της γυναίκας του και το γεγονός ότι θέλει να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του και ο δεύτερος ότι θέλει να κάνει πράξη ένα παιδικό όνειρο, αφού από μικρός δεν έκρυβε τη συμπάθεια του στον «Δικέφαλο του Βορρά»».

Αυτά αναφέρει η ΕΦΣΥΝ αποκαλύπτοντας και την αγάπη του παίκτη προς την ομάδα της Τούμπας. Ο ύψους 1.86 φορ έχει παίξει μόλις 6 φορές για την Αστάνα, ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ. Ο Σωτηρίου με τη φανέλα της Αστάνα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy