«Πίνω κούπες»: Backstage εικόνες από το «καυτό» πρώτο βιντεοκλίπ των Droulias Brothers

Το νέο τους τραγούδι έρχεται σε λίγες μέρες να φέρει «επανάσταση» στον ρυθμό!

Οι Droulias Brothers ,που συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις συνεργασίες τους, κατάφεραν να τους εμπιστευτούν  οι κορυφαίοι στο είδος τους στη μουσική «βιομηχανία» και το αποτέλεσμα μόνο συνώνυμο της επιτυχίας θα μπορούσε να είναι!

Το νέο τους τραγούδι «Πίνω Κούπες» φέρει την υπογραφή σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, ενορχήστρωση των Βασίλη Δήμα, Αντρέα Γιατράκου και Κωνσταντίνου Παντζή, και σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου!

Όσοι βρέθηκαν στα γυρίσματα του πρώτου τους βιντεοκλίπ, που έγινε στο «Απλά Ελληνικά» όπου κάθε Πέμπτη οι Droulias Brothers, παρουσιάζουν ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα, περιγράφουν ότι αυτό που θα δούμε σε λίγες μέρες, θα είναι πολύ καυτό. Δεκάδες πανέμορφα κορίτσια περικυκλώνουν τα δύο αδέρφια, λικνίζονται στον ρυθμό τους, και το «θερμόμετρο» δεν θα μπορούσε να μην «χτυπήσει» κόκκινο.

Στο πλευρό τους και ο μετρ του hairstyle Τρύφωνας Σαμαράς, που επιμελήθηκε το look των δύο καλλιτεχνών.

Το «Πίνω Κούπες» από τους Droulias Brothers, έρχεται σε λίγες μέρες με ένα βιντεοκλίπ υψηλών προδιαγραφών, που δεν έχει ξανά υπάρξει όμοιό του στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy