Πληρωμένη απάντηση Κυριάκου σε Καραλή… για Λουτσέσκου: Κατηγορεί κάποιον που του ‘χει κλείσει πολλάκις το σπίτι

Στην ανάρτηση του Γιάννη Καραλή, με την οποία «φωτογράφιζε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως μυθομανή και παθολογικό ψεύτη, απάντησε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Τις αιχμηρές αναφορές του Γιάννη Καραλή στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με αφορμή όσα δήλωσε (και) για την ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Απαντώντας στον έμμεσο χαρακτηρισμό του Ρουμάνου ως μυθομανή και παθολογικού ψεύτη, έκανε ανάρτηση στο instagram με κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Η αξία της άποψης δεν μετριέται από το πόσοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά από την αδυναμία όσων διαφωνούν να βρουν ένα έστω κανονικό επιχείρημα εναντίον σου.

ΥΓ. Πως λέγεται κάποιος που χρειάζεται να γκουγκλάρεις για να θυμηθείς πού δουλεύει, που κατηγορεί έναν προπονητή που ‘του χει κλείσει πολλάκις το σπίτι πως ψάχνει τρικ για να γίνει το… επίκεντρο της προσοχής, μετά από μια ακόμη εμφατική εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι;

Θα μας ψοφήσετε, ρε σατανάδες»!

Ακολουθήστε τον bw

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy