Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Δουβίκας- Στην τελική ευθεία για το deal με το Βόλο

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα αποκτήσει κι άλλον παίκτη από το Βόλο. Μετά τη συμφωνία για τον Αμρ Ουάρντα που επέστρεψε στην Τούμπα, όλα δείχνουν πως θα ακολουθεί και η μετακίνηση του Τάσου Δουβίκα.

ΠΑΟΚ και Βόλος βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση ενός ακόμα deal και οι εξελίξεις αναμένονται εντός Ιανουαρίου.

Ο δικέφαλος εφόσον δώσει τα χέρια με τους Βολιώτες θα κάνει δικό του τον Δουβίκα. Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι εάν ο παίκτης παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα της Μαγνησίας και ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι για να ντυθεί στα… ασπρόμαυρα.

Θυμίζουμε πως στη μεταγραφή έχει εμπλοκή και ο Αστέρας Τρίπολης που διατηρεί το 60% των δικαιωμάτων του. Παρόλα αυτά την τελική απόφαση για τη μεταγραφή θα την έχει ο Βόλος.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis 95,5:

«Ο Αστέρας θα έχει οφέλη της τάξεως του 60%. Εμείς γνωρίζαμε τι ποδοσφαιριστή έχουμε. Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστεί, γιατί είχαμε πιο έμπειρους όπως ο Μπαράλες, όμως, είναι ένα παιδί που είχε διακριθεί στην ακαδημία μας και μετά στις μικρές εθνικές ομάδες. Το μέλλον του ανήκει και ήρθε η ώρα του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς ξαναλέω γνωρίζαμε για τι ποδοσφαιριστή πρόκειται, δεν περιμέναμε να παίξει στον βόλο για να τον δούμε. Υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία. Υπάρχει συνιδιοκτησία, αλλά ανήκει στον Βόλο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφή. Ίσως να μεταγραφεί, να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και μετά να πάει στην ομάδα που μεταγράφηκε.

Υπάρχει κινητικότητα γύρω από τον παίκτη. Είμαστε, όμως, ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον και τις επόμενες μέρες θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Αυτό το οποίο έχει ανάγκη είναι να βρίσκεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, πρέπει να παίξει για να πάρει εμπειρίες που δεν… πουλιούνται στο σούπερ μάρκετ. Με τον χρόνο θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Θα είναι το επόμενο φορ της εθνικής Ελλάδας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy