Πλήθος κόσμου στην έκθεση Horeca για την εταιρεία Kasidis Meatland (εικόνες)

Η Horeca, η μεγαλύτερη έκθεση της χώρας μας που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έγινε για ακόμα μια χρονιά πόλος έλξης για επαγγελματίες από τον χώρο της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων.

 

Στο τμήμα των εστιατορίων, η εταιρεία «Kasidis Meatland» με έδρα τη Λάρισα, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το επιβλητικό περίπτερο στην είσοδο της έκθεσης, αλλά και τις προτάσεις της σε προϊόντα και υπηρεσίες εστίασης και διατροφής για το 2018.

 

Ο επιχειρηματίας Σάκης Κασίδης και η ομάδα του, υποδέχτηκαν επιχειρηματίες – επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντάς τους προτάσεις και λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία τους.

 

Ο Σάκης Κασίδης ξενάγησε στο περίπτερο της εταιρείας του, προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό – πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο που έμειναν έκπληκτοι από τα προϊόντα και δεν δίστασαν να γευτούν τις πολύ ωραίες νοστιμιές που είχαν ετοιμάσει γι’ αυτούς.

 

Η «Kasidis Meatland» είναι μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, που η ποιότητα των προϊόντων της και κυρίως του κρέατος που παράγει, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών του κλάδου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία και σε όλα τα Βαλκάνια). Το περίπτερο της  «Kasidis Meatland» επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων, η Υπουργός Τουρισμού κ Έλενα Κουντουρά, ο κ Πέτρος Κωστόπουλος και ο Πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης.