Πογκμπά – Μουρίνιο: Τα εχθρικά…βλέμματα στην προπόνηση (VIDEO)

Eίναι ξεκάθαρο ότι η σχέση των Ζοζέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά είναι σε κάκιστο σημείο και αν ο Πορτογάλος τεχνικός καταφέρει να επιβιώσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, τότε μοιάζει δεδομένο ότι ο Γάλλος μέσος θα «κουνήσει μαντήλι» τον Γενάρη.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων» είναι τεταμένο, ειδικά από τη στιγμή που οι άσχημες εμφανίσεις και τα ανάλογα αποτελέσματα δεν αφήνουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σηκώσει κεφάλι.

Ο Μουρίνιο είναι στο στόχαστρο και με τη σειρά του τα βάζει με αρκετούς παίκτες του, αλλά κυρίως τον Πολ Πογκμπά, από τον οποίο αφαίρεσε χθες τα καθήκοντά ως δεύτερου αρχηγού. Η σχέση των δύο ανδρών είναι σε κάκιστο επίπεδο και ένα βίντεο από την προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί της Τετάρτης (26/9), έρχεται να επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη κόντρα.

Παρά το γεγονός ότι ο διάλογος μεταξύ τους δεν γίνεται κατανοητός, είναι ξεκάθαρο από το σάστισμα και τις εκφράσεις στο πρόσωπο του Γάλλου διεθνή ότι έρχεται σε αντιπαράθεση με τον προπονητή του. Και μάλιστα μπροστά σε όλη την ομάδα, γεγονός που δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά ανάμεσα σε Μουρίνιο και Πογκμπά. Από τη γλώσσα του σώματος των δύο ανδρών, κάθε άλλο παρά φιλική και εγκάρδια είναι η συνομιλία τους, με τα βλέμματα του Γάλλου να τα λένε όλα.

Λογικά αυτό το σήριαλ δεν θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια, αφού το «Old Trafford» χωρά μόνο τον έναν ή τον άλλον. Και τους δύο μαζί, όχι…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy