Ποια Ελληνίδα θα μας εκπροσωπήσει στο Miss Universe 2022 από τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas

Tα ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ GS HELLAS 2022 μετράνε αντίστροφα για την ώρα του μεγάλου τελικού τους ,που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο του 2022.

Με συνεχείς παραγωγές φωτογραφίσεων και βιντεοσκοπήσεων εναρμονίζονται με τα παγκόσμια πρότυπα ομορφιάς και όπως όλα  δηλώνουν ,φέτος θα είναι η εντυπωσιακότερη χρονιά στα 13 χρόνια που πρωταγωνιστεί στη χώρα.

Την Τετάρτη δόθηκαν από το θεσμό στις Αλκυονίδες, στην Βάρκιζα, οι ειδικοί τίτλοι ομορφιάς σε όλους τους φιναλίστ ανάλογα με την εικόνα και το προφίλ του καθενός .

ΟΛΟΙ ΟΙ FINALIST ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  

  • FASHION MODEL GS HELLAS 2022
  • EDITORIAL MODEL GS HELALS 2022
  • FASHION ICON GS HELLAS  2022
  • BEAUTY AMBASSADOR GS HELLAS  2022
  • HANDSOME AMBASSADOR GS HELLAS 2022
  • NEW FACE GS HELLAS 2022
  • UP COMING MODEL GS HELLAS 2022

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης και όλοι μιλούσαν για το καλύτερο επίπεδο ομορφιάς της τελευταίας δεκαπενταετίας. Διεθνείς εστεμμένοι στήριξαν την τελετή κορδέλας μόδας και εντυπωσίασαν, συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι εξής:

Κατερίνα Ψύχου (Miss Earth Greece 2021), Έρικα Τερζή (Miss Elite World Greece 2022), Φώτης Μέτας (Mister Tourism World Greece 2021), Μάνος Παναρετάκης (Mister Tourism World 2022), Λεωνίδας Αμφιλόχιος (MR Supranational Greece2022).

Μέσα στο πλήθος διακρίναμε τους εξής: Χάρης Ακριτίδης, Πάνος Καλλίδης, Ηλίας Παλιουδάκης, από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Δυναμικό παρών από τον χώρο των media, η πρόεδρος των ευρωπαίων δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου, ηLena Kyropoulos από το διεθνές δίκτυο ενημέρωσηςBCINEWS 24,ο Νίκος Καραμανλής πρόεδρος  του ομίλου NKmedia, και ο Κυριάκος ΚερανόπουλοςMediaExpert και πρόεδρος ΣΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Την προηγούμενη ημέρα στις AlkyonidesCafé BarRestaurant πραγματοποιήθηκε μια μοναδικήeditorial φωτογράφιση η οποία θα αναπαραχθεί στα διεθνή site ομορφιάς αφού έγινε προς τιμήν τουMISSUNIVERSE 2022,με υψηλή ραπτική από την εταιρεία MadameCoco, όπου ο στόχος ήταν η παρουσίαση των κοριτσιών,  για το ποια θα  μας εκπροσωπήσει φέτος ως MISSUNIVERSEGREECE2022 στην κορωνίδα των παγκοσμίων.

Να τονιστεί πως ο εθνικός οργανισμός GS HELLASείναι ο μόνος με την μεγαλύτερη και δυναμικότερη διεθνή παρουσία ομορφιάς, αφού έχει τα δικαιώματα παγκόσμιας εκπροσώπησης για την Ελλάδα στους παρακάτω κορυφαίους παγκοσμίους διαγωνισμούς ομορφιάς.

 

Συγκεκριμένα

Miss Universe, Miss Earth, Miss Supranational, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Elite World, MR Supranational, Mister Tourism World.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy