Ποιον πρότεινε ο Μαντούρο!

Μπορεί ο Χέντβιγκες Μαντούρο να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά δεν ξεχνά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα προτείνει στον Δικέφαλο και παίκτες!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Ολλανδίας, έγινε λόγος για τις επιδόσεις του 29χρονου εξτρέμ της Φίτεσε, Μπρίαν Λίνσεν (έξι γκολ, σε 12 ματς), ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μάλλον θα πωληθεί τον Γενάρη.

Ο Μαντούρο με τον Λίνσεν ήταν συμπαίκτες στην Γκρόνινγκεν, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, να προτείνει στον συμπατριώτη τον ΠΑΟΚ ως μια καλή επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Νομίζω ότι η επόμενη ομάδα του θα πρέπει να είναι εκτός Ολλανδίας. Ταιριάζει στο ισπανικό ή στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να παίξει και στην Ελλάδα ή την Τουρκία. Με τις ικανότητές του γρήγορα θα γίνει αγαπητός στον κόσμο. Νομίζω ότι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θα συνέβαινε αυτό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy