Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία ΠΑΟΚ-Nova

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «δικέφαλου», είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Με τα δεδομένα που υπάρχουν να καθιστούν σχεδόν δεδομένο το deal! Μετά τη συμφωνία με τις πέντε «άστεγες» ΠΑΕ, το συνδρομητικό κανάλι όλα δείχνουν πως θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα και του ΠΑΟΚ.

Καθοριστικό ρόλο για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έπαιξε η απ’ ευθείας επικοινωνία της νέας διοίκησης των καναλιών με τον Ιβάν Σαββίδη! Εκεί πέρα απ’ τα οικονομικά ζητήματα, αναλύθηκαν και οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μοιάζει θέμα ωρών λοιπόν, να ανακοινωθεί η συμφωνία ΠΑΟΚ-Nova για τα δικαιώματα του «δικέφαλου». Το στάνταρ ποσό που θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς, θα είναι 7.000.000 ευρώ. Το οποίο μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με κάποιες προβλέψεις που θα υπάρχουν στο συμβόλαιο. Ταυτόχρονα, το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει στο PAOK TV τα δικαιώματα για το εξωτερικό, καθώς και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό η Nova να εξασφαλίσει και τα δικαιώματα για το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στις 15 Σεπτεμβρίου για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Με το οποίο θα γίνει το… ποδαρικό στη νέα συμφωνία των δύο πλευρών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy